Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng 1 tl kerriepoeder met 3 el mayonaise en 1 el crème fraîche en laat 30 minuten staan. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
Bak 10 kwarteleitjes per 5 tegelijk in een koekenpan in 2 el olie.
Dep 10 schone coquilles droog en bak ze 2 minuten op elke kant in een hete koekenpan met 4 el olie.
Warm de broodjes in een paar minuten op in een oven van 200°C.
Snijd 10 rode briochebroodjes doormidden en besmeer de snijvlakken met de kerriemayonaise.
Snijd de coquilles horizontaal doormidden. Beleg de broodjes achtereenvolgens met wat blaadjes radicchio, lollo bionda, twee halve coquilles en een gebakken kwarteleitje.