Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Mix de tequila, triple sec, siroop, water en limoensap. Los de xanthaan erin op met een staafmixer.
Ontlucht het mengsel in een platte bak met de vacumeermachine.
Maak de randen van 4 margaritaglazen vochtig met een beetje eiwit en druk ze in het zout. Vul de glazen met de dikke margarita.
Plaats met een pincet stukjes fruit in de margarita’s (door de dikte van de vloeistof blijft het fruit hangen op de plaats waar je het loslaat). Maak op deze manier mooie composities van het fruit in de cocktail. Serveer met een lepel.
Ingrediënten
200 ml tequila
100 ml triple sec
50 ml blanke siroop
200 ml koud water
50 ml limoensap
2 g xanthaangom
1 el eiwit
50 g (gekleurd) zout
50 g fruit in stukjes van ½ cm (aardbei, groene appel, meloen, rode bessen, blauwe bessen)