Carpaccio van courgette met doperwten en tuinboontjes

Carpaccio van courgette met doperwten en tuinboontjes. Een heerlijk vegetarisch alternatief voor de geliefde carpaccio op uw menukaart.
Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgettes superdun op de mandoline.
  2. Rooster de plakjes op de planca of in een droge koekenpan.
  3. En kruid ze met zout en peper.
  4. Blancheer de doperwten en de tuinboontjes kort.

Opmaak tip Verdeel de courgette dakpansgewijs over de borden. Maak de doperwten en de tuinboontjes aan met de vinaigrette. Verdeel de groenten over de courgette. Garneer met de cress soorten en rasp er wat gepekelde eidooier over.

Ingrediënten

  • 3stcourgette
  • zout & peper
  • 200g tuinboontjes, gedopte
  • 200g doperwten, gedopte
  • 0,5 dl Hellmann’s Citrus Vinaigrette
  • 1 bakje blinQ cress
  • 1 bakje afilla cress
  • 1 st gepekelde eidooier

Publicatie datum: 15 december 2018