Gegrilde groenten met kruiden

Gegrilde groenten met kruiden
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon en snijd ze in de gewenste maat.
  2. Rooster de puntpaprika’s en pel ze.
  3. Blancheer de lente-ui, venkel, asperges, courgette afzonderlijk van elkaar.
  4. Halveer de honingtomaatjes.
  5. Besprenkel alle groenten met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
  6. Grill de groenten aan beide kanten en leg ze op een plateau.
  7. Marineer de groenten met de vinaigrette.
  8. Verdeel de groenten over de borden en maak ze af met de creazy peas en de goudsbloemblaadjes.

Ingrediënten

  • 3 puntpaprika
  • 10 lente ui
  • 1 venkel
  • 10 groene asperges
  • 5 mini courgette
  • 1 aubergine
  • 20 honingtomaatjes
  • 10 artisjokharten
  • 1 dl Hellmann's Balsamic vinaigrette
  • 100 g crazy peas
  • 5 eetbare goudsbloemen

Publicatie datum: 15 december 2018