Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de ananas en de mango schoon en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes.
Voeg de gesnipperde sjalot, de rode peper, de fijngesneden munt en het sap en de rasp van de limoen toe en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een anti-kleefpan en bak er het uitgelekte Jackfruit in tot het mooi goudbruin is. Voeg een druppeltje srirachasaus en de helft van de barbecuesaus toe en laat mooi glaceren.
Snijd ondertussen de onderkant van little gem en snijd de slaatjes in de lengte in vieren.
Verdeel de slaatjes over de taco shells en lepel er wat salsa over.
Verdeel er het geglaceerde jackfruit over en lepel er opnieuw wat salsa over.