Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de verschillende peulvruchten uitlekken en doe ze vervolgens in een steelpannetje.
Warm rustig op, snijd de peterselie en koriander fijn, voeg toe en breng het geheel op smaak met zout en sriracha saus.
Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de kerstomaatjes doormidden, voeg een druppeltje zonnebloemolie toe en brand deze lichtjes met behulp van een crème brulee brandertje. Kruid met zout en peper.
Bak de falafel ballen mooi krokant in de voorverwarmde friteuse en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd vervolgens doormidden.
Rooster de tortillawrap kort aan beide kanten in een droge anti-kleefpan en leg op een bord.
Verdeel er de warme peulvruchten, de gehalveerde falafels en kerstomaatjes over.
Bestrooi tenslotte met de maiskorrels, de gesneden avocado en de limoenrasp.