Pittige vegan kipstukjes met pindadressing

Pittige vegan kipstukjes met pindadressing
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng de pindakaas samen met het water en knoflook, gember en de sambal aan de kook.
  2. Bak de vegan (kipstukjes) bruin in wat olie.
  3. Haal de saus van het vuur en laat deze iets afkoelen.
  4. Vermeng de pindasaus met de vinaigrette.
  5. Meng de saus met de vegan (kipstukjes).
  6. Snijd de komkommer en de rode ui in reepjes en de chili peper in ringetjes.
  7. Verdeel de ijsbergsla samen met de pittige vegan (kipstukjes) over de borden.
  8. Garneer met de komkommer, rode ui, chili peper, gebakken uitjes en wat koriander.
  9. Serveer met krokante frites.

Ingrediënten

  • 1 kg Vegetarische Slager Kipstukjes
  • 100 g Calvé Pindakaas
  • 2 dl water
  • 5 g Knorr Professional Knoflook puree
  • 5 g Knorr Professional Gember puree
  • 10 g Conimex Sambal Oelek
  • 0,5 dl Hellmann’s Basilicum Vinaigrette
  • 450 g ijsbergsla, gesneden
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 rode chili peper ringetjes
  • 100 g Conimex gebakken uitjes
  • 10 takjes koriander

Publicatie datum: 15 december 2018