Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten

Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten. Een heerlijk vegetarische, kleurrijke, salade voor op uw menukaart.
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
  2. Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
  3. Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  4. Rooster de walnoten.
  5. Snijd de kaas in plakken.
  6. Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
  7. Verdeel de salade over de borden.
  8. Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.

Ingrediënten

  • 1 krop Radicchio
  • 3 roodlof
  • 1 venkel
  • 2 peer
  • 100 g walnoten
  • 200 g Bastiaanse blauwe
  • 1,5 dl Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette
  • 50 g rozijnen
  • 1 bakje vene cress

Publicatie datum: 15 december 2018