Salade geitenkaas met bietjes en balsamico

Salade geitenkaas met bietjes en balsamico
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Kook de bietjes, pel ze en snijd ze in vieren.
  2. Maak de bietjes aan met wat vinaigrette en kruid ze met de zwarte peper.
  3. Rooster de zonnebloem en de pompoenpitten.
  4. Snijd de geitenkaas in plakken van 1 cm dikte.
  5. Bak de geitenkaas op vetvrijpapier in de pan aan beide kanten.
  6. Maak de gemengde weidekruiden aan met wat vinaigrette en verdeel deze samen met de bietjes over de borden.
  7. Maak de salade af met de geroosterde pitten, geitenkaas en de zuring.

Ingrediënten

  • 30 Mini bietjes
  • 1,5 dl Hellmann’s Balsamico Vinaigrette
  • 350 g weidekruiden
  • 25 g zonnebloempitten
  • 25 g pompoenpitten
  • 1 st geitenkaas rolletje
  • 1 bakjevene cress

Publicatie datum: 15 december 2018