Toscaanse brood salade

Een smaakvolle veganistische salade voor op uw lunchkaart
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Scheur het brood in stukjes en rits de tijm.
  2. Meng het brood met de tijm, knoflookpuree en wat olijfolie.
  3. Bak het brood in ca. 8 minuten in de oven krokant en laat het afkoelen.
  4. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de ui in reepjes.
  5. Meng de gehalveerde tomaten met het krokante brood de ui en de vinaigrette.
  6. Laat de salade een half uurtje rusten.
  7. Verdeel de broodsalade over de borden.
  8. Maak het geheel af met de weidekruiden en wat tomatenpoeder.

Ingrediënten

  • 4 plaken Zuurdesembrood
  • 1 Tijm takje
  • 4 g Knorr Professional Knoflook puree
  • 800 g Tomaten, diverse soorten
  • 1 rode ui
  • 1,5 dl Hellmann's Balsamic vinaigrette
  • 50 g weidekruiden
  • 10 g tomaten poeder

Publicatie datum: 15 december 2018