Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de amandelmelk met 2 eetlepels chocoladesiroop en 2,5 gepelde banaan in de blender.
Draai het geheel tot een gladde en romige massa en voeg eventueel nog wat extra banaan toer als het nog wat te dun is. Is de massa te dik, dan kun je nog wat amandelmelk toevoegen.
Klop de Alpro op met de poedersuiker tot deze mooi lobbig is.
Schenk de milshake in hoge glazen en lepel er een lekkere toef geslagen room op.
Snijd de brownie in grove blokjes en garneer er de room mee.
Snijd de achtergehouden banaan in plakjes en steek in de room. Garneer met de banaanchips en steek er nog een rietje bij. Werk tenslotte af met de chocoladetopping.
Tip Je kunt de milkshake eventueel zoeter maken door het toevoegen van een druppeltje ahornsiroop of een beetje poedersuiker.