Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Een elegante combinatie van orthodoxe zwarte thee en zoete vanille. De zachte vanillearoma's en aardachtige noten van de zwarte thee komen naar boven en complimenteren elke hap.
Meng bloem, zout, maïszetmeel, suiker en boter in een keukenrobot tot een kruimeldeeg.
Bekleed een diepe bakplaat (20 x 30 cm) met bakpapier en druk het deeg voorzichtig in de bakplaat.
Bak de stengels 30-35 minuten in een op 160 °C voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Laat afkoelen.
Laat voor de karamelvulling de boter met de basterdsuiker smelten op een laag vuur.
Voeg gecondenseerde melk toe en breng langzaam aan de kook. Laat 4-5 minuten koken op laag vuur terwijl u voortdurend met een spatel of garde blijft roeren.
Giet het mengsel bovenop het gebakken deeg en verdeel gelijkmatig.
Laat gedurende één uur afkoelen.
Laat voor de chocoladeglazuur chocolade smelten met olie en giet dit bovenop de karamellaag.