Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Een ontspannende en van nature cafeïnevrije infusie van zoete bloemige smaken wordt lichtjes versterkt door de bruisende Aziatische smaken van een Vietnamese loempia.
Meng zoete chilisaus met limoensap voor de dipsaus en zet opzij.
Meng de gekookte rijstnoedels met Hellmann’s Sesam Soy Vinaigrette.
Laat de rijstpapierblaadjes weken volgens de instructies op de verpakking.
Leg een deel van de noedels net onder het midden van het gedrenkte rijstpapier. Voeg er een van de slablaadjes, een lente-ui en wat komkommer, wortel en daikon bij. Werk af met drie korianderblaadjes en twee muntblaadjes.
Vouw de zijkanten om en rol de loempia op. Herhaal deze stappen om er meer te maken.