Vietnamese loempia met rijstnoedels & groenten

Een ontspannende en van nature cafeïnevrije infusie van zoete bloemige smaken wordt lichtjes versterkt door de bruisende Aziatische smaken van een Vietnamese loempia.
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Meng zoete chilisaus met limoensap voor de dipsaus en zet opzij.
  2. Meng de gekookte rijstnoedels met Hellmann’s Sesam Soy Vinaigrette.
  3. Laat de rijstpapierblaadjes weken volgens de instructies op de verpakking.
  4. Leg een deel van de noedels net onder het midden van het gedrenkte rijstpapier. Voeg er een van de slablaadjes, een lente-ui en wat komkommer, wortel en daikon bij. Werk af met drie korianderblaadjes en twee muntblaadjes.
  5. Vouw de zijkanten om en rol de loempia op. Herhaal deze stappen om er meer te maken.
  6. Serveer de loempia’s met de dipsaus.

Ingrediënten

  • 10 vellen Vietnamees rijstpapier
  • 10 groene slablaadjes
  • 10 lente-uitjes
  • 100 g komkommerjulienne
  • 100 g worteljulienne
  • 100 g gekookte rijstnoedels
  • 30 korianderblaadjes
  • 20 muntblaadjes
  • Hellmann’s Sesame Soy Vinaigrette

Voor de dipsaus

  • zoete chilisaus
  • limoensap

Publicatie datum: 15 januari 2019