Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een aantal inkepingen in de bovenkant van de Vacherin en steek hier de een paar takjes rozemarijn in. Giet de au de vie er op. Dek het kaasje af met folie en gaar 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Schil de peren, snij doormidden (over de lengte), verwijder het klokhuis met een parisienneboor en snijd de helften elk in 4 parten.
Verhit boter en ahornsiroop in een koekenpan en voeg de parten peer toe. Bak op matig vuur tot de siroop begint te karamelliseren op de peren. Keer af en toe.
Serveer de stukken gekaramelliseerde peer bij de Vacherin-fondue.