Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de knoflook in de boter en voeg de bloem toe. Gaar even door en giet in delen de wijn erbij. Klop met een garde tot een gladde, gebonden saus.
Verdeel over de drie pannetjes in en smelt op laag vuur in elk pannetje een van de drie verschillende kazen. Breng op smaak met weinig nootmuskaat en een eetlepel brandewijn.
Maak de groenten schoon en blancheer ze beetgaar in ruim kokend water. Kook de bieten als laatste omdat ze veel kleur afgeven.
Serveer de fondue’s met de groenten en knapperig brood.