Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg 4x2 vellen aluminiumfolie naast elkaar op de werkbank, leg er de zoete aardappel op en prik deze op verschillende plekken in met een vork. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper.
Pak helemaal in met de aluminiumfolie en leg op een rooster in de voorverwarmde oven.
Pof de aardappels ongeveer een uur, ze moeten volledig gaar zijn. Controleer dit met een scherp mesje.
Warm ondertussen de pulled kipsaté op in een steelpannetje.
Haal de zoete aardappels uit de folie, snijd aan de bovenkant open en haal het kruim los, zodat er een opening ontstaat.
Vul met de kipsaté, verdeel er de taugé over en garneer met de atjar en topjes koriander.