Chocolade kiezels

Chocolade kiezelsEen KEI lekker dessert
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Haal de kiezels voorzichtig uit de verpakking en laat op een bord rustig ontdooien.
  2. Breek de Bastogne koeken in stukken en wrijf in de vijzel of in de keukenmachine tot een fijn poeder.
  3. Snijd met een mesje de Oreo Cookies los van elkaar en snijd er de witte crème tussenuit.
  4. Schep de koekjes in de vijzel en wrijf tot een fijn poeder. Eventueel kun je dit ook in de keukenmachine doen.
  5. Maak hoopjes “aarde” op het bord van de beide poeders en leg er voorzichtig de kiezels op.
  6. Druppel er de coulis langs en garneer met topjes atsina cress, topjes chocolademunt en een paar bloemblaadjes.
×

Ingrediënten

  • 1 brownie chocoladekiezel
  • 1 kersen witte chocoladekiezel
  • 2 stuks Bastogne koeken
  • 3 stuks Oreo Cookies
  • 2 eetl. coulis Exotic
  • 2 eetbare viooltjes
  • 4 topjes chocolademunt
  • 6 topjes atsina cress

Publicatie datum: 15 april 2019