Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor door deze te verwarmen tot 250°C.
Snijd het vruchtvlees van de ananas in fijne blokjes en schep samen met de mais, chipotlepepers en een scheutje olie in een vuurvaste schaal. Laat 10 minuten roosteren op de barbecue.
Neem uit de barbecue, schep in een kom en breng op smaak met limoensap en -rasp, peper en zout.
Kruid de burgers licht met versgemalen zout en peper en leg ze op het rooster, direct boven de gloeiende kooltjes. Laat aan beide kanten goed grillen, reken hiervoor zo’n 4 minuten per kant.
Snijd ondertussen de broodjes doormidden en grill deze eveneens op de barbecue op de gesneden kant.
Rasp lekker rijkelijk de Reypenaer over de gegrilde burgers, sluit de deksel van de barbecue en laat goed smelten.
Verdeel de coleslaw over de onderste helft van de burgerbroodjes. Leg er de burgers op en lepel er een beetje barbecuesaus overheen.