Frozen Smoothiebowl GREEN

Frozen smoothiebowl met komkommer, appel en spinazie
Gang
Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
20 minuten
Wachttijd
1 uur 30 minuten

Bereidingswijze

  1. Pureer de Easy Smoothie in een krachtige blender tot een mooie, gladde smoothie.
  2. Verdeel over 4 kommen en plaats tot gebruik in de vriezer, zodat het licht kan aanvriezen.
  3. Snijd mooie waaiers, rozen en bolletjes van het vruchtvlees van de meloenen en verdeel dit over de smoothiebowls. Laat ijskoud worden in de vriezer.
  4. Neem de kommen net voor het serveren uit de vriezer en garneer met limoenrasp, een macaron, cruesli, een topje munt en de Atsina Cress.
  5. Serveer ijskoud als ontbijtgerecht op een zomerse dag of iets kleiner als verfrissend dessert na een zomerse maaltijd.

Opmaak tip Garneer de smoothiebowl geheel naar eigen inzicht met wat je voorhanden hebt en natuurlijk met daarbij ook de ingrediënten die verwerkt zijn in de smoothie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 800 g Pinguin Easy Smoothie Green
  • ¼ galiameloen
  • ⅙ piel de sapomeloen
  • rasp van ½ limoen
  • 4 groene macarons
  • 4 el cruesli naar keuze
  • 4 topjes munt
  • 8 topjes Atsina Cress

Publicatie datum: 15 mei 2019