Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het gehakt met de paprika, Cajun kruiden, oregano, peper en zout. Kneed het gehakt met je handen tot de ingrediënten goed gemengd zijn. Vorm van het gehakt stevige hamburgers van 120 g.
Gril de hamburgers op een barbecuegrill of in een koekenpan. Smeer een laagje Habanero Cheese Sauce over de burgers als deze goed gebakken zijn en laat ze rusten.
Rooster het brood licht en kruid de mayonaise met de Tellicherry Black Pepper vlak voor het serveren. Schep met een lepel een beetje mayonaise op de onderste helft van ieder broodje en vervolgens de gesneden avocado en tomaat. Leg de hamburger erop met een paar blaadjes sla en geniet!