Pittige kippenvleugels met rucola en kruidensalade

Eenvoudig recept voor pikante kippenvleugels met heerlijke salade.
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Bak of gril de kippenvleugels in een oven van 170°C, tot ze gaar zijn.
  2. Kruid met peper en zout. Wrijf in met de Bourbon BBQ Sauce.
  3. Was en snijd de sla, snijd de radijzen in grote stukken, versnipper de kruiden, meng alles en breng ruim op smaak met de Lime Pepper uit de molen.
  4. Besprenkel met wat olijfolie.

Ingrediënten

  • 1.2 kg kippenvleugels
  • 50 ml raapzaadolie
  • 300 ml Santa Maria Bourbon Bbq Sauce
  • Santa Maria Tellicherry Black Pepper 210 g
  • Santa Maria Rock Salt 455 g
  • 500 g rucola sla
  • 50 g erwtenscheuten
  • 20 g sjalot, gepeld en fijngesnipperd
  • 50 g radijs
  • 20 g gemengde kruiden, koriander, basilicum en platte peterselie
  • Santa Maria Lime Pepper 310 g
  • olijfolie om te besprenkelen

Publicatie datum: 15 mei 2019