Asian zalm toast

Krokante toast van kletzenbrood met gerookte zalm en Aziatische smaken

Gang
Amuse Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes en rol op tot fijne rolletjes.
  2. Rol de plakjes sushigember op tot rolletjes.
  3. Meng de zure room met de sojasaus en de wasabi en maak het pittig naar smaak. Schep in een (mini)spuitzakje.
  4. Spuit een klein beetje van deze crème op de toastjes en leg er de gerookte zalm en de sushigember op.
  5. Spuit er nog enkele dopjes van de crème op en garneer met de wasabikaviaar.

Tip In plaats van een spuitzakje kun je ook een friteszakje met afgeknipt puntje gebruiken.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 tranches gerookte zalmfilet
  • 8 plakjes sushigember
  • mespuntje wasabipasta
  • enkele druppels sojasaus
  • 2 el zure room
  • 8 Kletzzz toasts gember-cashew
  • 2 tl Cavi-Art wasabi

Publicatie datum: 15 september 2019