Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Roer er met de hand (of in een machine met kneedhaken) rustig het water door en kneed in een paar minuten tot een glad, elastisch deeg. Voeg wat water toe als het droog blijft, of wat bloem als het te plakkerig blijft
Verdeel het in 4 porties, verpak in vershoudfolie en laat een uurtje rusten in de koelkastuks Het deeg is nu klaar voor gebruik
Tip Sligro heeft ook smaakvolle kant-en-klare flammkuchenbodems in 3 verschillende formaten voor extra gemak en snelheid in de keuken