Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de runderhaas rondom met zout en peper en bak stevig aan in de zonnebloemolie.
Voeg de roomboter en de tijm toe, bedruip met de bakboter en plaats in een voorverwarmde oven. Prik er een kernthermometer in en gaar tot 52°C kerntemperatuur. Neem uit de oven als de temperatuur is bereikt en laat 5 minuten rusten.
Kook ondertussen de pasta af volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat goed uitlekken en spuit een klein beetje van de zoete aardappelcrème in iedere pasta.
Pluk de sukade fijn en verdeel over de pastaschelpen.
Hak de peterselie met wat zout en de knoflook zeer fijn en bestrooi er de pasta mee. Leg op een bakplaat en bestrooi met de pecorino
Zet de oven op 180°C met de grillstand aan en gratineer de pasta gedurende 8 minuten.
Verwarm de rest van de aardappelcrème in een steelpan en kruid met zout en peper.
Dresseer de crème op het bord. Snijd de runderhaas in mooie porties en leg op de crème.
Leg er de gegratineerde pasta op en naast en serveer onmiddellijk.