Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kneed in de keukenmachine een deeg van de pastabloem, de eieren en de eidooiers en voeg er de olijfolie en het zout aan toe. Voeg als het deeg te droog is enkele druppels water toe.
Neem uit de machine, kneed met de hand nog even door en laat een half uur rusten.
Rol het deeg zo dun mogelijk uit en snijd in rechthoekige plakken ter grootte van een courgette.
Kook de plakken 3 minuten in gezouten water, giet af en laat goed uitlekken.
Schaaf niet te dikke plakken van de courgette en de aubergine en grill kort aan beide kanten in een beetje olijfolie. Kruid met zout en peper.
Leg er een plakje beenham op.
Rol het geheel op tot mooie rolletjes en leg naast elkaar in een ovenschaal.
Verwarm in een steelpan de bouillon met de slagroom en oregano. Kook stevig in.
Voeg de kaas toe en monteer tot een romige saus met behulp van de staafmixer.
Verwarm de oven voor op 185 °C met de grillstand aan.
Verdeel de saus over de pastarolletjes en laat zo’n 10 minuten gratineren in de oven.