Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de minivenkels in de lengte doormidden. Schil de bospeen en maak het loof schoon.
Smoor de groenten zachtjes in een sauspan in een klontje roomboter. Kruid met zout en peper en blus af met een beetje visbouillon. Laat smoren tot ze mooi beetgaar zijn. Neem uit de pan en houd apart.
Kook de ravioli mooi al dente in licht gezouten water, schep uit de pan en houd apart.
Voeg de rest van de visbouillon, de room en de saffraan toe aan de pan waarin de groenten zijn gesmoord
Laat even goed reduceren en voeg dan enkele klontjes koude boter toe.
Monteer zeer luchtig met behulp van de staafmixer. Kruid met zout en peper en voeg er het krabvlees aan toe. Warm er kort de ravioli en de groenten in op.
Dresseer de ravioli in diepe borden en leg er de groenten tegenaan.
Schenk de luchtige saus eroverheen en garneer met topjes dille en kervel.