Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm een pan met dikke bodem en smoor er zachtjes de chorizo in tot het vet begint los te laten. Zet het vuur iets hoger en voeg de chilistripes toe. Laat nog even bakken tot de chorizo krokant begint te worden.
Blus de pan af met witte wijn, zet het vuur lager en voeg beetje bij beetje beide kaassoorten toe.
Blijf roeren tot de kaas volledig is opgelost.
Let op dat het geheel niet meer gaat koken.
Breng de kaasfondue op smaak met het sap en de rasp van de citroen, versgemalen peper en zout.
Serveer de kaasfondue met ingemaakte artisjok, gepofte paprika, geroosterde courgette en versgebakken brood.