Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd 4 rechthoekige plakken van de tonijn, kruid met zout en peper en druk rondom in de groene thee
Maak de avocado's schoon en snijd 12 mooie partjes van het vruchtvlees. Kruid met zout en peper en rooster kort met behulp van een crèmebrûléebrandertje.
Draai de rest van de avocado met de zure room in de blender tot een gladde crème en kruid met zout en peper. Schep in een spuitzak.
Verwarm een klein scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan tot het gloeiendheet is en rooster zeer kort de tonijn aan alle kanten. Neem direct daarna uit de pan.
Snijd de tonijn in mooie blokjes (tataki) en dresseer met de chuka wakame, de crème van avocado en de gebrande avocado op het bord.
Garneer met de Borage cress en strooi er nog een beetje theepoeder bij.