Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Hak de garnaal samen met de speklap fijnen meng met de oestersaus, gember en knoflook. Leg een wontonvelletje in de palm van je hand. Schep een flinke theelepel van het mengsel in het midden. Bevochtig de randen met water en vouw de wonton als een bundeltje dicht. Bewaar op bakpapier afgedekt in de koelkastuks
Verhit de frituurolie tot 170°C en frituur hierin de wonton in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Controleer of de vulling gaar is. Laat uitlekken op keukenpapier.