Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de avocado schoon en doe het vruchtvlees met de mayonaise in een blender. Kruid met zout en peper en draai tot een gladde massa.
Pluk de waterkers, was nog even goed onder de kraan en laat uitlekken. Maak net voor het serveren aan met een scheutje olijfolie, rodewijnazijn, zout en peper.
Kruid de biefstukken met zout en peper. Verwarm een klontje roomboter in een sauteuse tot de boter begint te kleuren en bak het vlees om en om mooi goudbruin en tot de gewenste garing. Laat even rusten.
Frituur de avocadofries volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken op keukenpapier en kruid met een snufje zout.
Trancheer de biefstuk en serveer met de salade van waterkers, de krokante avocadofries en de groene mayonaise.