Noord-Afrikaanse poke bowl

Gang
Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Meng de groentecrème met de Griekse yoghurt.
  2. Pluk de topjes koriander en snijd de steeltjes zeer fijn. Meng met de yoghurt en kruid het geheel met zout, peper en een snufje gerookt paprikapoeder. Schep in een spuitzak.
  3. Dresseer de salade in 4 mooie disposable schaaltjes en spuit er mooie doppen van de crème op.
  4. Leg er de kipballetjes tegenaan en garneer met de granaatappelpitjes, de koriandertopjes en het geroosterde sesamzaad.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 6 el groentecrème zoete aardappel
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 4 takjes verse koriander
  • gerookt paprikapoeder
  • 300 g salade granaatappelpit-bulgur
  • 12 kip oesterzwamgehaktballetjes
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 februari 2020