Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de pasta al dente af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Smoor in een hapjespan de sjalot, de knoflook en de spekreepjes en blus af met de kookroom. Kruid met zout en peper en schenk in een kom.
Laat iets afkoelen en voeg er de eieren en de geraspte kaas aan toe. Meng er de peterselie en truffeltapenade doorheen.
Schep er de gekookte pasta doorheen en zorg dat het zeer goed gemengd is.
Vet donutvormen lichtjes in en drapeer er mooi de pasta in. Druk goed aan en voeg nog wat van het eiermengsel toe tot de vorm bijna helemaal gevuld is.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in 25-30 minuten af.