Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd 12 rechthoekige plakken van het bladerdeeg en prik er met een vork flink wat gaatjes in.
Bestrooi met poedersuiker en bak de plakken bladerdeeg tussen 2 bakmatjes in de voorverwarmde oven goudbruin en krokant. Reken hiervoor ongeveer 20 minuten.
Klop de slagroom mooi stevig, meng er de crème anglaise doorheen en bind lichtjes bij met een mespuntje xanthan. Schep in een spuitzak met een kartelmondje. Laat een uurtje opstijven in de koelkastuks
Trek met een zesteur enkele zestes van de sinaasappels. Schil de rest van de vruchten en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Steek mooie bolletjes uit de meloen met behulp van een parisienne boor.
Smelt de fondant voorzichtig in de magnetron, roer er de kleurstof doorheen en haal de bovenkant van 4 plakjes afgebakken bladerdeeg er doorheen.
Spuit op 8 plakjes bladerdeeg mooie rozetjes van de room en leg er partjes sinaasappel tussen. Leg op elkaar, dek af met een geglaceerd plakje bladerdeeg en garneer met meloenbolletjes en de sinaasappelzestes.