Griekse pita met zalm

Griekse pita met zalm.
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Bak de pita's in de voorverwarmde 2 min af zodat ze hun elasticiteit behouden.
  3. Laat de pita's afkoelen voordat je ze gaat beleggen
  4. Meng de creme fraiche met de bieslook en kruid met peper naar smaak
  5. Snijd de pita's horizontaal door het midden
  6. Besmeer de bovenkant van de pita's met het crème fraîche bieslook mengsel
  7. Leg op beide pita's 3 plakken zalm à 30 gram
  8. Verdeel de landcress over de pita's
  9. Top af met rode uienringen & limoen koriander dressing
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 2 Griekse Pita's
  • handje bieslook ± 10 gram
  • 100ml crème fraîche
  • 6 plakken gerookte zalm á 30 gram
  • 50 gram Babyleaf landcress
  • ½ rode ui (in ringen)
  • 2 eetl. O'life culinaise limoen koriander
  • peper naar smaak

Publicatie datum: 15 april 2020