IJscoupe bosvruchten

IJscoupe met frambozensorbet, aardbeien en blauwe bessen
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de kroontjes van de aardbeien en prik er 4 x 3 aan kleine prikkers.
  2. Snijd de rest van de aardbeien in vieren. Verdeel de aardbeien en de blauwe bessen over 4 ijscoupes.
  3. Schep in iedere ijscoupe 3 kleine bolletjes frambozensorbet.
  4. Leg er de prikker op en lepel er rijkelijk de topping over.
  5. Garneer met de atsina cress.

Opmaaktip15 minuten bereidingstijd

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 12 bolletjes frambozensorbet
  • 125 gram blauwe bessen
  • 20 stuks aardbeien
  • 6 eetl. Glitty Red Topping
  • 8 topjes atsina cress

Publicatie datum: 15 april 2020