IJscoupe tropical

IJscoupe met mangosorbet, ananas, verse mango en passievrucht
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de passievruchtenpuree over 4 mooie tumblers.
  2. Maak de mango en de ananas schoon en snijd in lange plakjes. Bewaar een beetje van het loof van de ananas als garnering.
  3. Schep in iedere tumbler 3 bolletjes van de sorbet en steek er de ananas en de mango langs.
  4. Spuit er een mooie rozet slagroom bij en lepel er het vruchtvlees van de passievrucht over.
  5. Steek er 2 blaadjes van de ananas in en garneer tenslotte met de meringuestukjes.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 12 bolletjes mangosorbet
  • 1 mango
  • ⅙ ananas
  • 8 el. passievruchtenpuree
  • slagroom met suiker spuitbus
  • 1 passievrucht
  • 4 tl. meringuestukjes

Publicatie datum: 15 april 2020