Basilicum kaneelroomsaus

Gang
Component
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Schil de wortel en ui en snijd in gelijke stukken. Meng met de Debic bakken en Braden. Breng over in een gietijzeren bak en rooster gaar op de barbecue. Schep regelmatig door zodat alles gelijkmatig gaart.
  2. Cutter de gare groente samen met de groentefond fijn in de blender en zet opzij.
  3. Breng de kookroom aan de kook met de kaneel en basilicum. Laat 30 minuten infuseren en verwijder de kaneelstokjes.
  4. Cutter de room samen met de spinazie fijn in de blender en zet opzij.
  5. Voeg beide componenten samen en kook in tot een mooie saus en breng eventueel op smaak met zout.

Ingrediënten

Basiscomponent

  • 500 ml groentefond
  • 100 gr ui
  • 100 gr wortel
  • 50 ml Debic Bakken en Braden

Roomcomponent

  • 500 ml Debic Kookroom 20%
  • 2 kaneelstokjes
  • 20 gr basilicum
  • 20 gr spinazie

Publicatie datum: 15 mei 2020