Knol en bladselderijroomsaus

Gang
Component
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselderij en snijd in gelijke stukken. Meng met de Debic bakken en braden. Breng over in een gietijzeren bak en rooster de knolselderij gaar op de barbecue. Schep regelmatig door zodat alles gelijkmatig gaart.
  2. Cutter de gare knolselderij samen met de groentefond fijn in de blender en zet opzij.
  3. Breng de kookroom aan de kook en reduceer totdat deze gaat binden. Cutter de kookroom samen met de kruiden fijn in de blender.
  4. Passeer door een fijne zeef en zet opzij. Voeg beide componenten samen en kook in tot een mooie saus en breng eventueel op smaak met zout.

Ingrediënten

Basiscomponent

  • 500 ml groentefond
  • 200 gr knolselderij
  • 50 ml Debic Bakken en Braden

Roomcomponent

  • 500 ml Debic Kookroom 20%
  • 20 gr platte peterselie
  • 30 gr bladselderij

Publicatie datum: 15 mei 2020