Zilte aardappelsalade

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in water met wat zout in circa 10 minuten gaar. Kook de zeesla en zeekraal de laatste 10 seconden mee. Giet alles af en laat uitdampen.
  2. Meng mosterd, azijn en arganolie tot een dressing. Meng de nog warme aardappelen erdoor met de zeevenkel en wat gedroogd zeewier. Breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig).

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 500 g krieltjes, goed gewassen en de grootste gehalveerd
  • 50 g zeesla, koud afgespoeld
  • 50 g zeekraal
  • 1 el pittige mosterd
  • 1 el notenazijn
  • 2 el arganolie
  • 4 takjes zeevenkel
  • zeewiersalade (gedroogd), geweld in water

Publicatie datum: 15 mei 2020