Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het vlees met de rozemarijn, zout en peper en laat circa 5 uur afgedekt in de koeling staan. Draai het vlees door de 4-mm-plaat van de gehaktmolen. Kneed kort door en vorm er 4 burgers van. Laat afgedekt in de koeling nog een uur liggen.
Bak de bollen af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze horizontaal door en toast het snijvlak in een hete grillpan. Bestrijk de burgers met zonnebloemolie. Gril de burgers 6 minuten op de barbecue of in de grillpan zodat ze nog iets rood vanbinnen zijn.
Meng de mayonaise met de truffelpuree en bestrijk met tweederde van dit mengsel de snijkant van de bodems van de bollen. Verdeel er sla over. Leg de burgers erop en 2 halve plakjes raclettekaas. Laat smelten onder de salamander of gebruik een gasbrander. Leg er nog wat ui op en eindig met de overige truffelmayonaise. Serveer direct.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
650 g riblap, in stukken
1 takje rozemarijn, de blaadjes gerist en fijngehakt