Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Dep het vlees droog en smeer rondom in met 3 eetlepels olie. Bestrooi met peper en zout. Breng een pan water aan de kook en kook hierin de uitjes met schil 5 minuten. Giet af en laat afkoelen. Pel de schillen van de uien.
Maal de koriander, peterselie, kappertjes, knoflook, ansjovis en appelazijn met een staafmixer tot een salsa verde. Voeg 4 eetlepels olie toe en verdun eventueel met water. Proef en breng op smaak met peper, zout en eventueel extra azijn.
Gril het vlees op de barbecue of in een grillpan circa 20 minuten. Keer regelmatig en zet het rooster wat hoger als het vlees donker is, maar nog rauw aanvoelt. Laat minstens 10 minuten rusten.
Meng de uitjes met de overige olie, voeg peper en zout toe en rooster ze 5 minuten. Trancheer het vlees en serveer met de salsa verde en de geroosterde uitjes.