Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de duif filet met Verstegen Lahtria Fasia en zout.
Maak een bouillon van het water en de Verstegen Spicemix del Mondo Flamenco.
Kook de paella rijst in de bouillon, giet af en laat droog stomen.
Snijd de haricots verts in dunne ringen en de tomaat in blokjes.
Snijd 50 gr. chorizo in dunne plakjes en droog deze tussen 2 siliconenmatjes in de oven op 130°
C gedurende 30 minuten.
Snipper de banaan sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de overige chorizo brunoise
Fruit de gesnipperde sjalot en knoflook aan, voeg de haricots verts, tomaat en overgebleven chorizo toe bak dit 2 minuten. Voeg de gekookte paella rijst en het rivierkreeftvlees toe en meng door elkaar tot een paella.
Bak de duif filet naar wens en trancheer dun. Garneer de paella met de duif en hele rivierkreeften.