Paella met wilde duif filet en rivierkreeft

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kruid de duif filet met Verstegen Lahtria Fasia en zout.
  2. Maak een bouillon van het water en de Verstegen Spicemix del Mondo Flamenco.
  3. Kook de paella rijst in de bouillon, giet af en laat droog stomen.
  4. Snijd de haricots verts in dunne ringen en de tomaat in blokjes.
  5. Snijd 50 gr. chorizo in dunne plakjes en droog deze tussen 2 siliconenmatjes in de oven op 130° C gedurende 30 minuten.
  6. Snipper de banaan sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de overige chorizo brunoise
  7. Fruit de gesnipperde sjalot en knoflook aan, voeg de haricots verts, tomaat en overgebleven chorizo toe bak dit 2 minuten. Voeg de gekookte paella rijst en het rivierkreeftvlees toe en meng door elkaar tot een paella.
  8. Bak de duif filet naar wens en trancheer dun. Garneer de paella met de duif en hele rivierkreeften.

Uitgelicht assortiment

Ingrediënten

  • 4 st. Wilde duif filet
  • 5 gr. Verstegen Lahtria Fasia
  • 1 gr. Zout
  • 200 gr. Rivierkreeftvlees
  • 100 gr. Chorizo plakjes
  • 300 gr. Paella rijst
  • 1,1 ltr Water
  • 11 gram Verstegen Spicemix del Mondo Flamenco
  • 250 gram Haricots Verts
  • 150 gram Tomaat
  • 2 tenen Knoflook
  • 1 stuk Banaan sjalot

Publicatie datum: 15 september 2020