Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de herten wangen met de 20 gram Verstegen Spicemix del Mondo Kaapse kruiden. Doe de gekruide herten wangen in een kookzak, voeg de Verstegen Grand Veneur saus toe en vacumeer.
Gaar de herten wangen sous-vide op 65°C gedurende 12 uur.
Snijd de pastinaak in grove stukken. Kook het water, de kookroom en de steranijs en voeg de pastinaak hier aan toe. Kook gaar.
Haal de steranijs uit de pan en draai de pastinaak met kookroom en witte chocolade tot een gladde crème in de keukenmachine.
Pof de zoete aardappels in de schil op 220°C gedurende 30 minuten en verwijder de schil.
Maak een creme van de zoete aardappel en mango coulis en voeg de 2 gram Verstegen Spicemix del Mondo Kaapse Kruiden toe.
Pluk de herten wangen grof en meng met de gedroogde cranberries.
Leg de plakken pancetta op een vel plastic folie, leg hier de geplukte herten wangen met cranberries op en rol dit strak op tot een rouleau.
Vries de Ontbijtkoek licht aan en snijd plakken op de snijmachine stand 6. Leg de plakken ontbijtkoek tussen siliconenmatjes en bak dit in 8 minuten op 155°C hete lucht krokant.
Blancheer de romanesco en gele bloemkool beetgaar en spoel koud in ijswater.
Verwarm de rouleau op lage temperatuur in de oven of bak krokant in de pan. Dresseer het gerecht als op de foto.
Uitgelicht assortiment
Ingrediënten
850 gr. Herten wangen
20 gr. Verstegen Spicemix del Mondo Kaapse Kruiden