Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de eendenborst krokant medium-rare en koel terug in ijswater. Dep droog en kruid met 5 gr. Verstegen Kruidenmix Peru.
Pof de zoete aardappels in de schil op 220°C gedurende 30 minuten en verwijder de schil.
Draai in de keukenmachine een gladde crème van de gepofte zoete aardappel en 15 gr. Verstegen Spice Oil Roasted Garlic Huacatay.
Bak de popcorn mais en kruid met de Verstegen Kruidenmix Peru.
Meng in de Hobart met de vlinder: poedersuiker, sinaasappel sap, Verstegen Gomasio Classic, gesmolten boter en bloem tot een glad kletskop beslag en laat dit 1 uur rusten in de koeling.
Smeer het kletskop beslag uit op een bakmatje en bak goud geel in de oven op 160°C hete lucht gedurende 5-8 minuten.
Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Pluk de koriander grof.
Meng de beukzwammen met de halve uien ringen en meng met 50 gr. Verstegen Oosterse Zwarte Pepersaus. Voeg het sap van de limoen en de koriander toe.
Lak de eendenborst voor het serveren met 10 gr. Vertegen Spice Oil Roasted Garlic Huacatai.
Verdeel het mengsel met de beukenzwammen op een bord en trancheer hier de eendenborst op.
Garneer het gerecht met de overige Verstegen Oosterse Zwarte Pepersaus, popcorn en de Gomasio kletskop.
Ingrediënten
4 st. Wilde eendenborst
50 gr. Beukzwammen
1 st. Rode ui
30 gr. Popcorn mais
8 gr. Verstegen Kruidenmix Peru
600 gr. Zoete aardappel
25 gr. Verstegen Spice Oil Roasted Garlic Huacatay