Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de roomboter in de kom van de keukenmachine of klop deze met behulp van een handmixer.
Klop de boter volledig wit en luchtig en voeg er de melange aan toe. Laat nog even kloppen en controleer of het voldoende gekruid is. Voeg anders nog wat extra melange of peper en zout toe.
Schep de boter in een spuitzak en knip er een klein puntje af.
Open het blik met de slakken, giet af en laat goed uitlekken.
Spuit een beetje kruidenboter in de slakkenhuisjes, dat voorkomt dat de slakken er helemaal in zakken.
Druk er een slakje in en leg de huisjes met de opening naar boven op een ovenschaal of een klassiek slakkenbordje.
Spuit de huisjes bijna vol met de rest van de kruidenboter.
Bak het stokbrood in ongeveer 10-15 minuten mooi goudbruin en krokant.
Plaats na enkele minuten de slakken erbij in de oven en laat deze bakken tot de boter goed gaat pruttelen.
Serveer de gloeiendhete slakken met het gesneden brood en gebruik dit om de boter mee te dippen.