Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Open de verpakking van de kalfswang en voeg de aanhangende jus toe aan de kalfsfond. Laat het reduceren tot een krachtige saus.
Snijd 2/3 van de truffelcarpaccio fijn en voeg met het vocht toe aan de saus. Houd de rest van de truffel apart.
Snijd de kalfswang bij, zodat een mooie portie ontstaat en snijd de afsnijdsels in fijne blokjes. Voeg zowel de afsnijdsels als de kalfswang toe aan de krachtige jus en laat het vlees er rustig in opwarmen.
Steek de plakken knolselderij met stekers in verschillende maten uit in mooie plakken.
Snijd alle afsnijdsels in kleine stukjes en kook deze volledig gaar in het kookvocht.
Giet af, vang het vocht op en draai de knolselderij in de blender glad met een scheutje melk. Kruid met zout en peper. Schep in een spuitzak en houd warm.
Verwarm de roomboter in een antiaanbakpan en bak de cilinders van knolselderij om en om mooi goudbruin. Kruid met zout en peper.
Neem uit de pan, dep droog en houd warm.
Neem de kalfswang uit de jus en bak kort krokant aan beide kanten in de pan waarin zojuist de knolselderij is gebakken.
Dresseer de gebakken knolselderij, de gebakken kalfswang en de crème van knolselderij op het bord. Lepel er de gevulde saus langs en garneer met plakjes truffel en eventueel wat verse kruiden.