Minitaco van geroosterde paarse bloemkool

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  2. Verwarm een klontje roomboter in een koekenpan tot deze mooi begint te kleuren. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat rustig roosteren en beetgaar worden. Voeg de tijm toe en kruid met zout en peper.
  3. Schep er de hazelnoten doorheen en laat heel even roosteren.
  4. Bak de maistortilla’s kort aan beide kanten in een droge koekenpan.
  5. Leg op een schaal en schep er de geroosterde bloemkool met de hazelnoten op.

Ingrediënten

  • ½ paarse bloemkool
  • 2 el roomboter
  • 2 el grof gehakte hazelnoten
  • 2 takjes geriste tijm
  • 4 gele maistortilla’s
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 oktober 2020