Minitaco van spruitjes en pancetta

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Maak de spruitjes schoon en blancheer ze kort in gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de pancetta fijn en bak uit in een hapjespan. Voeg de spruitjes toe en de roomboter toe en laat lekker bakken tot ze mooi gekleurd zijn.
  3. Voeg het kerriepoeder en de zonnebloempitten toe en kruid lichtjes met zout en met versgemalen peper.
  4. Bak de maistortilla’s kort aan beide kanten in een droge koekenpan. 5. Leg op een schaal en schep er de gebakken spruitjes op.

Tip

Wil je het als een kleiner hapje of bijgerecht serveren, steek de tortilla’s dan uit met een steker.

Ingrediënten

  • 400 g spruitjes
  • klontje roomboter
  • 4 plakjes pancetta
  • mespuntje kerriepoeder
  • 1 el zonnebloempitten
  • 4 gele maistortilla’s
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 oktober 2020