Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer
Een verfijnde smaakcombinatie van zilte oesters, romige karnemelk en frisse komkommer. Het perfecte, verrassende amuse.
Tip
Maak het schuim van chocolade een half uur van tevoren, dan heeft het de juiste temperatuur in combinatie met de koude oester. Je kunt i.p.v. kaviaar ook haringkaviaar gebruiken. Serveer de oester koud, dan heb je het mooiste smakencontrast.
Publicatie datum: 15 oktober 2020
Oester met karnemelk en gemarineerde komkommer
Een verfijnde smaakcombinatie van zilte oesters, romige karnemelk en frisse komkommer. Het perfecte, verrassende amuse.
Gefrituurde oester met tartaar van lam, crème van avocado en lamsoor
Gefrituurde oester met een tartaar van lamsfilet, frisse crème van avocado en lamsoor
Granité Gin Tonic met oester en salsa van komkommer
De perfecte balans biedt tussen de verkwikkende smaak van gin, de zilte oester en de frisse komkommersalsa.