Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken en meng met de bloemkool.
Kook de bietjes in 20 minuten beetgaar, in verband met verkleuring liefst apart van elkaar. Laat iets afkoelen en snijd in plakjes of blokjes.
Schep de quinoa in kommen. Verdeel de bietjes, radijzen en zoute haring erover. Meng de ingrediënten voor de dressing en besprenkel de poké bowl ermee.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
400 g volkoren quinoa
4 roosjes bloemkool (kleur naar keuze), fijngesneden